Leer jezelf MAKKELIJK... OpenOffice.org 2.0

Leer jezelf MAKKELIJK... OpenOffice.org 2.0

inclusief software op cd!

Uitvoering
Boek met cd-rom, 240 pagina's
ISBN
9789059401778
Gepubliceerd
2006
€ 21,90
niet meer leverbaar

OpenOffice.org 2.0 is hét gratis alternatief voor dure officepakketten zoals Corel WordPerfect Office en Microsoft Office. OpenOffice.org is ontstaan uit StarOffice van Sun en bevat professionele programma’s voor onder andere tekstverwerking, spreadsheets, tekenen, presentaties en het maken van eenvoudige webpagina’s. Dit boek behandelt alle genoemde onderdelen en biedt tevens tips en wetenswaardigheden om snel en gemakkelijk met deze krachtige software aan de slag te gaan. Tot de behandelde onderwerpen behoren:

 • de installatie onder Windows en Linux
 • brieven en documenten opstellen in Writer
 • rekenen en databases bijhouden met Calc
 • gelikte presentaties maken met Impress
 • professioneel ogende tekeningen maken met Draw
 • webpagina’s maken
 • bestanden uitwisselen met onder andere Microsoft Office

Op de bijgeleverde cd-rom staan de Nederlandstalige versies van OpenOffice.org 2.0 voor Windows (alle versies vanaf Windows 98) en Linux. Voor Mac OS X is de Engelstalige versie opgenomen.

Wis filter
 • Marco den Teuling

  Marco den Teuling (op dit moment geen actieve boeken)

  Marco den Teuling begon met een studie informatica maar eindigde na een talenstudie als vertaler. Door het vertalen van computerboeken kon hij deze twee interesses toch combineren. Als auteur heeft hij boeken geschreven over HTML FrontPage Microsoft Office...
  Teuling T

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Leer jezelf MAKKELIJK... OpenOffice.org 2.0 hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over openoffice.org marco den teuling writer calc impress office Marco den Teuling op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...