Typisch jij!

Typisch jij!

Scoren vanuit je vrouwelijke talenten

Uitvoering
Boek , 224 pagina's
ISBN
9789089651228
Gepubliceerd
2012
€ 24,95
niet meer leverbaar

De vrouw van Nu wil alle ballen in de lucht houden: een succesvolle carrière hebben, een goede moeder en gepassioneerd (liefdes)partner zijn, het huishouden draaiende houden en natuurlijk een actief sociaal leven hebben. Dit klinkt als een onmogelijke combinatie, maar de vrouw van Nu is eindeloos krachtig als ze aansluit bij haar authentieke vrouwelijkheid.

Door haar vrouwelijke talenten als uitgangspunt te nemen, kan iedere vrouw een rijk en gevarieerd leven leiden. Aan de hand van klassiekers uit de psychologie en nieuw onderzoek, beschrijven de auteurs zeven vrouwtypen die model staan voor de belevingswereld van de vrouw van Nu. Gaat ze voor een carriѐre, zoals de Leading Lady? Zijn vooral de kinderen het belangrijkste, zoals bij de Mommy Dear ? Of wil ze creëren, inspireren en vooral genieten zoals de Passion Diva?

- Een eigentijds boek dat thuishoort in de boekenkast van elke vrouw.

- Inclusief het unieke FemaleFactor model dat de belevingswereld van vrouwen in kaart brengt.

- Boordevol inspirerende quotes van bekende vrouwen, groeitips en oefeningen.

“Dit boek geeft veel ah’s en oh’s van herkenbaarheid. In het drukke bestaan van ons vrouwen met van alles en nog wat is dit een prachtig boek om jezelf en je vriendinnen cadeau te doen.”

Isa Hoes, actrice

Anja Beerepoot is female expert, organisatiekundige en oprichter van FemaleFactor, het platform voor de vrouw van Nu. Elvira Out en Petra van Hartskamp werken beide als actrice en communicatietrainer met de vrouwelijke archetypen vanuit hun trainingsbureau Godin&training.

Wis filter
 • Anja Beerepoot (op dit moment geen actieve boeken)

  Anja Beerepoot (1970) is oprichter van FemaleFactor (www.femalefactor.nl) platform voor de vrouw van Nu. De zeven vrouwtypen staan aan de basis van deze community met meer dan 3.000 leden en grote groepen op de social media. Samen met een team van trainers...
  Beerepoot B
 • Petra van Hartskamp (op dit moment geen actieve boeken)

  Petra van Hartskamp (1964) is trainer/coach en actrice. Zij is afgestudeerd aan de Amsterdamse Theaterschool en speelde in diverse theater/tv-producties als: Pleidooi GTST en Flodder. Zij volgde de opleiding tot coach en communicatietrainer: Trainen met...
  Hartskamp H
 • Elvira Out (op dit moment geen actieve boeken)

  Elvira Out (1968) is trainer/coach en actrice. Zij is afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en aan de London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) en speelde in diverse theater/tvproducties als: GTST Dok 12 en Westenwind. Bij De Baak volgde...
  Out O

Typisch jij!

Voorwoord
1
Inleiding Typisch Jij
2
Leading Lady
3
Brave Sis
4
Serene Soul
5
Loving Ally
6
Mommy Dear
7
Miss Feelgood
8
Passion Diva
9
Wie ben ik?
10
Toegift: Typisch Wij
Literatuurlijst
Over de auteurs

Meer weten over ? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Typisch jij! over en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...