Ontwikkel je mindset

Ontwikkel je mindset

Progressiegericht aan het werk

Uitvoering
Boek , 224 pagina's
ISBN
9789089653338
Gepubliceerd
2016
€ 26,99

Mensen boeken graag betekenisvolle progressie. Als ze vooruitkomen met iets wat ze interessant en belangrijk vinden, dan floreren ze. Dan raken ze niet uitgeput, ook al werken ze nog zo hard. Dan voelen ze zich energiek, ook al is dat wat ze doen nog zo moeilijk. Maar daarvoor is wel de juiste mindset nodig. Want de manier waarop u tegen dingen aankijkt, bepaalt uiteindelijk hoe succesvol u bent.

In dit boek laat Gwenda Schlundt Bodien zien hoe u uw mindset kunt ontwikkelen. Zodat u betekenisvolle progressie gaat boeken. Of u nu leidinggevende, medewerker, coach, therapeut, adviseur, docent, arts of fysiotherapeut bent. In welke sector u ook werkt. Waar u ook woont. Progressiegericht werken is een aanpak die het verschil kan maken tussen stagneren en vooruitkomen. Tussen verwelken en floreren. Tussen machteloos zijn en zelf de regie hebben.

Wilt u progressiegericht aan het werk? Dan vindt u in dit praktische boek de benodigde handvatten om uw mindset te ontwikkelen!

Wis filter
  • Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien is (mede)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak en (mede)oprichter van NOAM een netwerk voor progressiegericht werken. Ze is trainer coach en auteur. Eerder schreef zij onder andere de boeken Ontwikkel je mindset en Progressie...
    Schlundt Bodien S

Ontwikkel je mindset

Van oplossing naar progressie
1
Je progressiegerichte mindset
2
Twintig progressiegerichte basisinterventies
3
Cliƫnten vooruithelpen
4
Autonomie binnen kaders
5
Competenter door training
6
Goedlopende teams
7
Feedback gevraagd
Bijlage
Checklist progressie gerichte interventies
Literatuur
Over de auteur
Register

Meer weten over Psychologie algemeen? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Ontwikkel je mindset over Psychologie algemeen en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...