Groei met cash als brandstof - Sprout Groeigids

Groei met cash als brandstof - Sprout Groeigids

Zo spelen Bloomon, Swapfiets en andere scaleups hun cash game

Uitvoering
Boek, paperback, steunkleur, 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789089654830
Verwacht op
08 januari 2020
€ 20,00
nog niet leverbaar

De groei van je onderneming vreet cash. Ondernemers die het tempo erin willen houden, moeten daarom bij elke beslissing zorgen dat die bijdraagt aan een optimale cashflow. Ze zullen moeten kunnen dromen hoe snel de euro’s rondgaan in hun bedrijf, weten waar de motor hapert en hoe de uiterste winstgevendheid valt te peuren uit de brandstof die cash heet. Want cash is king.

De makers van Sprout bieden in Groei met cash als brandstof een compacte gids voor ambitieuze ondernemers die sneller willen groeien. Daarvoor putten ze uit praktisch toepasbare wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes. Maar ook de oprichters van scaleups als Messagebird, Bloomon en Rituals leggen uit hoe zij succesvol zijn en blijven door het cash game zo slim mogelijk te spelen.

- Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten, met de nieuwste tools en methodes.

- Met learnings van de oprichters van o.a. Messagebird, Bloomon en Rituals.

- Boordevol tips van experts op het gebied van cashmanagement, financiering en growth hacking.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EYnovation.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Team Sprout

    Team Sprout

    Startups scaleups en vooruit - de incidentele f ckups ze staan allemaal op de radar van Sprout het ondernemersplatform dat de verhalen achter succesvolle ondernemers vertelt en de lessen van hun mislukkingen deelt. Omdat Sprout gelooft dat vernieuwende...
    Sprout S