Boek voor ouders (e-book)

Boek voor ouders (e-book)

Ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan

Uitvoering
E-Book, 232 pagina's
Ook beschikbaar
Auteur
ISBN
9789462960848
Gepubliceerd
2018
€ 15,99

Veel ouders vinden opvoeden lastig en lopen dagelijks tegen opvoedproblemen aan, terwijl ze juist graag meer plezier uit hun gezin willen halen. Hoe zorg je ervoor dat je kind naar je luistert, zonder dat je je geduld verliest? Ben je te streng of juist te toegeeflijk? Hoe krijg je kinderen die zelfkennis en zelfvertrouwen hebben, het maximale uit zichzelf halen en opgewassen zijn tegen de uitdagingen van de huidige maatschappij?

Caroline en Donald ontdekten dat de essentie ligt in zelfbewustzijn. Als je je namelijk bewust bent van je eigen gedrag, herken je ook de uitwerking ervan op je kinderen. Om je daarbij te helpen, ontwikkelden Caroline en Donald de COACH-methode. De 9 stappen van COACH helpen je het beste uit jezelf te halen en als jij het beste uit jezelf haalt, ben je het beste voorbeeld voor je kind. Wanneer jij dat als ouder helder hebt, gaat succesvol opvoeden nagenoeg vanzelf.

  • Geen zware pedagogische kost, maar een praktisch no-nonsenseboek van twee ervaringsdeskundigen.
  • Inclusief website met (gratis en betaalde) online trainingen.

“Dat elk kind een eigen gebruiksaanwijzing heeft, wist ik wel. Na het lezen van dit inspirerende boek begrijp ik hoe ik er beter mee om kan gaan. Dat maakt opvoeden een stuk makkelijker.” - Kim-Lian van der Meij, actrice, presentatrice, auteur van o.a. Dierendorpje en moeder van 3 kinderen (4, 7 en 9 jaar).

Wis filter
  • Donald Kwint

    Donald Kwint

    Donald Kwint is getrouwd met Caroline Schenk-Kwint. Samen hebben zij twee kinderen (van 7 en 10). Zij ontdekten dat hun jarenlange passie voor persoonlijke ontwikkeling de sleutel was tot hun fantastische gezin. Dat gunnen ze iedereen. Het is hun missie...
    Kwint K

Boek voor ouders (e-book)

Voorwoord
Inleiding: de basis van succesvol opvoeden
stap 1
Creatie
stap 2
Commitment
stap 3
Ontdekken
stap 4
Opvoedplan
stap 5
Acceptatie
stap 6
Communicatie
stap 7
Co-creatie
stap 8
Happy
stap 9
Herstructurering
Mooie methode, maar wat nu?
Dankwoord
Over de auteurs
Bronnen

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Boek voor ouders (e-book) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Ouders, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...