Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen

Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen

Tweede editie

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 320 pagina's
ISBN
9789463561310
Verwacht op
29 oktober 2019
€ 49,99 € 42,99 (actieprijs t/m 28-10-2019)

Leer vanaf de basis Adobe Photoshop CC en Lightroom CC te doorgronden en ontwikkel een specifieke workflow voor het maken van fantastische afbeel- dingen. Begin met het importeren en organiseren van je afbeeldingen in logische en zinvolle verzamelingen. Ontwikkel je foto’s om het meeste uit elke pixel te halen. Ontdek hoe Photoshop jouw visie verder kan brengen door tools te gebruiken die jouw werk in Lightroom verbeteren.

Ten slotte leer je hoe Lightroom en Photoshop kunnen samenwerken om je de krachtigste creatieve gereedschappen voor digitale fotografie te bieden. Dit is de beste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop Lightroom te leren in combinatie met Adobe Photoshop.

Adobe Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen bevat 11 lessen die de basis en zo veel meer omvatten. Van het sorteren van jouw foto’s en het aanpassen van de toon en kleur tot het maken van een HDR-panorama en het omzetten van jouw foto in een olieverfschilderij.

Trefwoorden: handleiding

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Rafael “RC” Concepcion

    Rafael RC Concepcion is an award-winning photographer podcast host and educator and the author of six best-selling books on photography Photoshop Lightroom and HDR. He is digital post-production specialist and adjunct professor at the S.I. Newhouse School...
    - -