Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen

Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen

Tweede editie

Uitvoering
Paperback, kleur , 352 pagina's
ISBN
9789463561310
Gepubliceerd
2019
€ 59,99

Gooi jij ook 99 van de 100 foto's die je maakt weg? Zodat je vervolgens met die ene perfecte foto aan de slag kan in je digitale donkere kamer? Hoe zorg je er vervolgens voor dat je alles uit die ene foto haalt? Is het niet juist handiger om te kijken hoe je het maximale uit ál die foto's kunt halen, zodat je beter kunt kiezen? Maar waar haal je dan de tijd vandaan?

Al deze vragen probeert Rafael 'RC' Concepcion te beantwoorden in dit boek. In 11 slimme lessen leert hij je een workflow ontwikkelen waarmee je het beste haalt uit Photoshop en Lightroom, én uit je foto's!

Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen neemt je mee terug de schoolbanken in. Dit officiële lesboek van Adobe is de meest volledige methode voor een solide workflow in Photoshop, Lightroom en de verbinding tussen die twee. Het is de snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om je workflow naar een hoger plan te tillen.

Van het sorteren van jouw foto’s en het aanpassen van de toon en kleur tot het maken van een HDR-panorama en het omzetten van jouw foto in een olieverfschilderij: met dit boek haal je alles uit elke pixel!

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Rafael “RC” Concepcion

    Rafael RC Concepcion is an award-winning photographer podcast host and educator and the author of six best-selling books on photography Photoshop Lightroom and HDR. He is digital post-production specialist and adjunct professor at the S.I. Newhouse School...
    Concepcion C

Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen

AAN DE SLAG
1
FOTO’S IMPORTEREN EN BEHEREN IN LIGHTROOM
2
FOTO’S IN LIGHTROOM-VERZAMELINGEN ORDENEN
3
ALGEMENE AANPASSINGEN MET DE MODULE ONTWIKKELEN VAN LIGHTROOM
4
LOKALE EN CREATIEVE AANPASSINGEN IN DE MODULE ONTWIKKELEN
5
VEELVOORKOMENDE FOTOGRAFIEPROBLEMEN OPLOSSEN
6
RETOURTJE LIGHTROOM–PHOTOSHOP
7
VAN LIGHTROOM NAAR PHOTOSHOP OM TE SELECTEREN EN MASKEREN
8
VAN LIGHTROOM NAAR PHOTOSHOP OM TE RETOUCHEREN
9
VAN LIGHTROOM NAAR PHOTOSHOP VOOR SPECIALE EFFECTEN
10
VAN LIGHTROOM NAAR PHOTOSHOP OM FOTO’S TE COMBINEREN
11
UW WERK EXPORTEREN OM AAN ANDEREN TE TONEN
INDEX

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Classroom in a Book: Photoshop CC en Lightroom Classic voor fotografen hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Lightroom op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...