Classroom in a Book: Adobe Photoshop 2020

Classroom in a Book: Adobe Photoshop 2020

Nederlandse editie, 2020-release

Uitvoering
Paperback, kleur , 416 pagina's
ISBN
9789463561716
Gepubliceerd
2020
€ 59,99

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop te leren! Leer hoe u digitale beelden corrigeert en verbetert. Selecteer een object snel en precies op basis van zijn omtrek. Verwijder ongewenste objecten naadloos en repareer afbeeldingen met de omgevingsgevoelige gereedschappen. Bereid beeld voor druk of web voor. Coördineer designs met meerdere artboards en exporteer ze naar mobiele apparaten. Creëer geavanceerde typografie. Maak en bewerk video’s met overgangs- en bewegingseffecten. Automatiseer taken met handelingen. Sla een Photoshop-document op in Adobe Cloud Documents voor verdere bewerking op bijvoorbeeld een Apple iPad.

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Adobe Photoshop Classroom in a Book (2020 release) bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra’s. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  • downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren;
  • de webversie van dit boek, zodat u het boek ook online kunt lezen en de tekst volledig kunt doorzoeken.

Wat u nodig hebt bij dit boek: Adobe Photoshop (2020-release), voor Windows of macOS. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe Photoshop-software met zich meebrengen.

“De Classroom in a Book-serie is veruit het beste trainingsmateriaal op de markt. Alles wat u nodig hebt om de software te beheersen zit erin: duidelijke uitleg van iedere les, stap-voor-stapinstructies en de projectbestanden voor de studenten.” - Barbara Binder, Adobe Certified Instructor, Rocky Mountain Training

“Leer slim met de Classroom in a Book-serie! Het is dé bron voor Adobe professionals – gebruikers, docenten en Certified Instructors.” - Christine Abunassar, ThinkB!G.LearnSmart, Apple & Adobe & Microsoft, Authorized Training Center

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Conrad Chavez

    Conrad Chavez geeft al meer dan 20 jaar les training en ondersteuning met betrekking tot digitale media-applicaties. Hij begon met het bijdragen van talloze pagina s aan de gebruikershandleidingen bij Adobe Systems Inc. Als freelance schrijver en redacteur...
    Chavez C

Classroom in a Book: Adobe Photoshop 2020

AAN DE SLAG
1
HET WERKGEBIED LEREN KENNEN
2
ALGEMENE FOTOCORRECTIES
3
MET SELECTIES WERKEN
4
DE BEGINSELEN VAN LAGEN
5
SNELLE CORRECTIES EN VERBETERINGEN
6
MASKERS EN KANALEN
7
TYPOGRAFISCH ONTWERP
8
VECTORTEKENTECHNIEKEN
9
GEAVANCEERDE COMPOSITIES
10
SCHILDEREN MET HET MIXERPENSEEL
11
VIDEO BEWERKEN
12
WERKEN MET CAMERA RAW
13
BESTANDEN VOORBEREIDEN VOOR INTERNET
14
CONSISTENTE KLEUREN MAKEN EN AFDRUKKEN
15
WERKEN MET 3D-AFBEELDINGEN
BIJLAGEN
INDEX

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Classroom in a Book: Adobe Photoshop 2020 hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Photoshop, op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...