Van maken tot raken

Van maken tot raken

In vijftig stappen van idee naar fotoproject

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 224 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562164
Verwacht op
28 september 2021
€ 34,99 € 29,99 (actieprijs t/m 27-9-2021)

De fototechniek wordt steeds toegankelijker en gemakkelijker. Het beheersen van de techniek is een mooie basis, maar wordt je publiek hier warm van? Je wilt de mensen graag ontroeren met boeiende fotografie die inhoud heeft. Foto’s die mensen raken, beginnen met een aansprekend idee. Voeg hier je eigen stijl aan toe en werk zo aan een meeslepend project. Hierin kun je je jezelf onderscheiden als fotograaf.

In dit boek word je op dit gebied ontwikkeld als fotograaf. Daar komt veel zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en doorzettingsvermogen bij kijken. Elk fotoproject of mooie serie begint met een droom van de maker. Auteur, fotograaf en fotografiedocent Diana Bokje helpt je om die droom bij jezelf te herkennen en te ontwikkelen tot een aansprekende fotoserie of presentatie. Middels een stappenplan vind je de antwoorden op de volgende vragen: hoe bedenk je een idee, hoe verrijk je dat, hoe maak je er een boeiend project van, hoe leg je het vast met je eigen handtekening, hoe laat je elke foto meer spreken, hoe ga je om met twijfels, hoe zet je door en hoe breng je een project tot voltooiing?

Het boek brengt je als fotograaf van droom naar een voor jou unieke en voor anderen aansprekende fotografische werkelijkheid. Het is je mentor op papier.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Diana Bokje

    Als fotocoach geeft Diana Bokje fotografen het gereedschap en de inspiratie om hun fotografie visie creativiteit en zeggingskracht te ontwikkelen zodat zij anderen kunnen raken met hun foto s. Het fotograferen zit mij in het bloed. Ik ben opgegroeid in...
    - -