Zo word je een Excel-Pro

Zo word je een Excel-Pro

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 184 pagina's
Auteur
ISBN
9789463563475
Verwacht op
28 juni 2024
Serie
€ 29,99 € 24,99 (actieprijs t/m 26-6-2024)

Zo word je een Excel-pro is jouw snelweg naar meesterschap in een van de meest gebruikte spreadsheetprogramma's ter wereld. Dit boek staat boordevol met circa 150 tips en trucs die je vaardigheden in Excel naar een compleet nieuw niveau tillen. Of je nu efficiënter wilt leren omgaan met formules, je gegevensvisualisatie wilt verbeteren of geavanceerde Excel-functies wilt meester maken, dit boek heeft het allemaal. Elk advies is zorgvuldig geselecteerd om je werk sneller, gemakkelijker en krachtiger te maken. Zo word je een Excel-pro is geen traditioneel leerboek, maar een praktische gids die je direct kunt toepassen, waardoor je binnen de kortste keren de onbetwiste Excel-expert wordt in je omgeving.

  • Direct toepasbaar: Tips en trucs die je onmiddellijk kunt gebruiken om je werk te vereenvoudigen.
  • Tijd besparen: Leer hoe je sneller en efficiënter met Excel kunt werken, waardoor je kostbare tijd bespaart.
  • Geavanceerde technieken: Verhoog je vaardigheid met geavanceerde functies en technieken die je voorheen misschien vermeden hebt.
Wis filter
  • Wim de Groot

    Wim de Groot

    Wim de Groot (1959) schrijft artikelen over Excel voor het populaire tijdschrift ComputerIdee en boeken bij van Duuren Media. Als freelance auteur heeft hij al vele lezers weten te boeien met dit rekenprogramma. Hij begeleidt in de gezondheidszorg mensen...
    Groot G

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Zo word je een Excel-Pro hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over excel op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...