Magisch Microsoft Office met VBA: Macro’s bouwen voor beginners

Magisch Microsoft Office met VBA: Macro’s bouwen voor beginners

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 300 pagina's
ISBN
9789463563543
Verwacht op
31 juli 2024
€ 39,99 € 34,99 (actieprijs t/m 25-7-2024)

Magisch Microsoft Office met VBA opent de deur naar de wereld van automatisering binnen de meest gebruikte kantoorsoftware ter wereld. Dit boek is jouw startpunt in de reis van macroprogrammering, speciaal ontworpen voor beginners. Het demystificeert de programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications) en biedt concrete voorbeelden in Excel, Word en PowerPoint om je op weg te helpen. Na het lezen van dit boek beschik je over de kennis om de VBA Editor te navigeren en kun je zelfstandig macro's programmeren om je dagelijkse taken te automatiseren. Van het automatiseren van repetitieve taken in Excel tot het personaliseren van documentformaten in Word en het dynamisch maken van presentaties in PowerPoint, dit boek leidt je stap voor stap door het proces.

  • Beginnersvriendelijk: Geen voorkennis nodig om te starten met VBA.
  • Praktijkgerichte voorbeelden: Leer door te doen met specifieke voorbeelden in Excel, Word en PowerPoint.
  • Zelfstandig programmeren: Verwerf de vaardigheden om zelf macro's te bouwen en aan te passen aan je behoeften.
Wis filter
  • Bob van Duuren

    Bob van Duuren

    Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al ruim 40 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen waarbij zijn affiniteit bij internet programmeren en kustmatige intelligentie ligt. Hij geeft sinds 2002 leiding...
    Duuren D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Magisch Microsoft Office met VBA: Macro’s bouwen voor beginners hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over excel op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...