24 april: Kennisdag ChatGPTOp 24 april organiseert Van Duuren Media een kennisdag rond generatieve AI in het algemeen en ChatGPT in het bijzonder. Laat je in één of twee sessies informeren over wat deze nieuwe technologie voor je kan betekenen en hoe je er het meeste uit kunt halen!

Programma

De ochtendsessie is een introductiesessie en laat je kennismaken met ChatGPT. Je leert wat het is, hoe het werkt, hoe je het gebruikt en hoe je er het meeste uit kunt halen. Aan het eind van deze sessie kun je met gemak zelf aan de slag met deze innovatieve technologie, of het nu voor thuis, werk of ontspanning is.

  • Tijd: 10:00u – 12:30u
  • Kosten: 45 euro inclusief btw

De middagsessie is een verdiepingssessie en gaat dieper in op promptingtechnieken, geavanceerde mogelijkheden van ChatGPT en laat je zien hoe je ChatGPT laat reageren zoals jij dat wilt. Aan het eind van deze sessie ben je in staat ChatGPT naar je hand te zetten zodat het doet wat jij wilt, en niet wat ChatGPT wil!

  • Tijd: 14:00u – 16:30u
  • Kosten: 55 euro inclusief btw

Je kunt naar één of naar beide sessies komen. Wil je beide sessies bezoeken (ze sluiten qua inhoud perfect op elkaar aan) dan betaal je 95 euro inclusief btw.

Locatie en catering

De kennisdag wordt gehouden in theater De Fransche School in het gezellige centrum van Culemborg. In de nabije omgeving is zowel gratis als betaalde parkeerruimte; daarnaast is Culemborg bereikbaar per trein. Je ontvangt per sessie twee consumptiebonnen voor koffie, thee of water. Als je beide sessies wilt volgen dien je zelf wat voor de lunch te regelen (medio april informeren we je specifieker over de lunchmogelijkheden in het centrum van Culemborg).

De spreker

De dag wordt gepresenteerd door Bob van Duuren, schrijver van diverse boeken over (generatieve) AI en ChatGPT. Hij deelt op deze dag alles wat hij in het afgelopen jaar heeft opgestoken over ChatGPT!

Inschrijven

De onderstaande links brengen je naar de informatie- en bestelpagina voor de ochtendsessie, de middagsessie of beide sessies. Na ontvangst van je inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail met betaalbewijs (factuur). Medio april informeren we je dan nader over het evenement.