Schoolprojecten maken... voor kids
Schoolprojecten maken... voor kids
  • Auteur(s): César Cleijn
  • ISBN: 978-90-5940-552-3 (9789059405523)
  • Uitvoering: Boek, 144 pagina's
  • Prijs: € 19,95
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Dit leuke en praktische werkboek, voorzien van veel voorbeelden en illustraties, laat kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar zien hoe je zelf projecten voor school maakt. Je leert hoe je een spreekbeurt of werkstuk voorbereidt en hoe je informatie en plaatjes zoekt. Je gaat hierna aan de slag met Word en PowerPoint. De laatste stap is je verhaal delen met anderen.

Vanaf je eerste schooldag krijg je opdrachten. Die moet je binnen een bepaalde tijd af hebben. Dat kunnen makkelijke dingen zijn en soms zijn ze wat moeilijker. Denk dan aan het maken van een spreekbeurt, het opzoeken van informatie voor huiswerk en misschien al het schrijven van een werkstuk. Als je deze dingen ziet als verplichte kost dan is het niet leuk, maar als je het ziet als iets dat leuk is, iets dat je ook zelf bedacht had kunnen hebben, dan is het juist wel leuk. En dingen die je leuk vindt om te doen leer je sneller en onthoud je makkelijker.

In dit boek behandelen we een paar onderwerpen waarmee je op school misschien al te maken hebt of waar je in de toekomst mee te maken krijgt, zoals het voorbereiden, maken en geven van een spreekbeurt, het maken van een boek of een scriptie en het opzoeken van informatie voor je huiswerk.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: