SketchUp ...voor kids

SketchUp ...voor kids

Uitvoering
Boek, 200 pagina's
Auteur
ISBN
9789059405981
Gepubliceerd
2013
€ 19,95
niet meer leverbaar

Dit leuke en praktische werkboek, voorzien van veel voorbeelden en illustraties, laat kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar zien hoe je zelf driedimensionale tekeningen maakt. Je kruipt als maker in je eigen 3D-bouwsels.

De meeste tekenprogramma’s die je kent zijn tweedimensionaal. Je kunt er een tekening in maken, maar het blijft plat. SketchUp verandert je platte tekening in een 3D-tekening. Simpel gezegd betekent het dit: je tekent een vierkant en SketchUp maakt er een kubus van. Daarvoor heeft SketchUp speciale gereedschappen.

Vanuit dit idee kun je hutten bouwen, huizen metselen, meubels timmeren, een zwembad in de tuin graven en ga zo maar door.

Dit is het principe van SketchUp: alles is 3D. Er gaat een wereld voor je open als je met SketchUp werkt. Een echte, levende wereld, maar je moet natuurlijk wel met het programma leren werken. In dit boek leer je er alles over.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • César Cleijn

    César Cleijn studeerde beeldhouwen en schilderen aan de Kunstacademie. Hij is zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in grafische ontwerpen en creatieve producties; schrijver IT-docent ontwerper fotograaf webontwerper kunstschilder en vader van twee jonge...
    Cleijn C

SketchUp ...voor kids

Wat is SketchUp?
1
SketchUp starten
2
Een kamer tekenen
3
Je kamer inrichten
4
Kleuren en vullingen
5
Tekeningen maken
6
Componenten maken
7
Een eiland tekenen
8
Google Earth