Scott Kelby: Het Lightroom Mobile-boek

Scott Kelby: Het Lightroom Mobile-boek

De mogelijkheden van Lightroom uitbreiden naar je mobiele apparaat

Uitvoering
Paperback, kleur , 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789059409408
Gepubliceerd
2016
Serie
€ 27,95
niet meer leverbaar

De bestverkopende auteur van Lightroom-boeken is terug. Scott Kelby laat je stap voor stap zien hoe je de kracht van Lightroom Mobile inzet en hoe je zelfs meer uit Lightroom haalt dan met de desktopversie mogelijk is.

Dit boek legt alles uit op de bekende Scott Kelby-manier: hij leert je met Lightroom Mobile werken zoals hij het aan een vriend zou uitleggen. Hij laat daarbij technojargon en achterliggende complexiteiten achterwege. Kelby komt direct tot de kern van de zaak en laat je zien hoe je snel aan de slag gaat, hoe je het meeste uit de verbluffende mogelijkheden van Lightroom Mobile haalt en zelfs hoe je dingen doet die met Lightroom voor de desktopcomputer niet mogelijk zijn.

Scott werkt al vanaf het begin met Lightroom Mobile en ieder jaar geeft hij les in Lightroom Mobile op de Photoshop World Conference. Hij weet als geen ander tegen welke problemen gebruikers aan lopen en hij weet precies hoe de valkuilen omzeild moeten worden, zodat je optimaal kunt genieten van de vrijheid die het werken op een mobiel apparaat biedt.

Je leert alles over organiseren, bewerken en delen – het complete proces. En in no-time bewerk je je afbeeldingen als een eindbaas.

Speciale bonusvideo

Als bonus heeft Scott speciaal voor de lezers van dit boek een (Engelstalige) video opgenomen waarin hij je door zijn hele werkproces leidt. Je ziet precies hoe hij het bij zijn eigen werk gebruikt, en de video helpt je in te zien hoe je Lightroom Mobile voor je aan het werk zet.

Wis filter
  • Scott Kelby

    Scott Kelby

    Scott Kelby is de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine producer van LightroomKillerTips.com hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift...
    Kelby K

Scott Kelby: Het Lightroom Mobile-boek

1
Je foto’s Lightroom Mobile binnenkrijgen
2
Werken met verzamelingen
3
Je foto’s bewerken
4
De basisbewerkingen voorbij
5
Uitsnijden en dingen die lijken op uitsnijden
6
Je foto’s delen
7
Je fotosessie direct delen
8
De ingebouwde camera gebruiken
9
Overige dingen
Index

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Scott Kelby: Het Lightroom Mobile-boek hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over scott op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...