Classroom in a Book: Adobe InDesign CC 2018

Classroom in a Book: Adobe InDesign CC 2018

2018 release, Nederlandse editie

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 420 pagina's
ISBN
9789463560474
Gepubliceerd
2018
€ 49,99 € 29,99 (actieprijs t/m 29-2-2020)

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe InDesign CC te leren

Verbreed uw kennis over typografie, paginaopmaak en het opbouwen van documenten dankzij de stap-voor-staplessen in dit boek. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk – variërend van een gedrukte flyer tot een interactief PDF-document met formuliervelden – zijn ontwikkeld om de beginnende InDesign-gebruiker via de meest fundamentele naar de krachtigste functies van InDesign te loodsen. Ervaren InDesign-gebruikers vinden in het boek praktijktips en functies die al snel onmisbaar voor elke ontwerper zijn, zoals het maken van kleurpaletten uit afbeeldingen en het werken met lettertypesuggesties.

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Adobe InDesign CC Classroom in a Book bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u InDesign beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra’s. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  • downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren;
  • de webversie van dit boek, zodat u het boek ook online kunt lezen en de tekst volledig kunt doorzoeken.

Wat u nodig hebt bij dit boek: Adobe InDesign CC (2018 release), voor Windows of macOS. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe InDesign CC-software met zich meebrengen.

“De Classroom in a Book-serie is veruit het beste trainingsmateriaal op de markt. Alles wat u nodig hebt om de software te beheersen zit erin: duidelijke uitleg van iedere les, stap-voor-stapinstructies en de projectbestanden voor de studenten.” - Barbara Binder, Adobe Certified Instructor, Rocky Mountain Training

Downloadbare bestanden
Wis filter

Classroom in a Book: Adobe InDesign CC 2018

AAN DE SLAG
1
DE WERKRUIMTE LEREN KENNEN
2
INDESIGN LEREN KENNEN
3
EEN DOCUMENT OPZETTEN EN MET PAGINA’S WERKEN
4
WERKEN MET OBJECTEN
5
TEKST LATEN DOORLOPEN
6
TEKST BEWERKEN
7
WERKEN MET TYPOGRAFIE
8
WERKEN MET KLEUR
9
WERKEN MET STIJLEN
10
ILLUSTRATIES IMPORTEREN EN AANPASSEN
11
TABELLEN MAKEN
12
WERKEN MET TRANSPARANTIE
13
AFDRUKKEN EN EXPORTEREN
14
ADOBE PDF-BESTANDEN MET FORMULIERVELDEN MAKEN
15
EEN EPUB MET VASTE LAY-OUT MAKEN
Index