Classroom in a Book: Adobe InDesign 2020

Classroom in a Book: Adobe InDesign 2020

Uitvoering
Paperback, kleur, 448 pagina's
ISBN
9789463561723
Gepubliceerd
2020
€ 54,99

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe InDesign CC te leren

Verbreed uw kennis over typografie, pagina-opmaak en het opbouwen van documenten dankzij de stap-voor-staplessen in dit boek. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk variëren van een gedrukte flyer tot een interactief PDF-document met formuliervelden en zijn ontwikkeld om de beginnende InDesign-gebruiker via de meest fundamentele naar de krachtigste functies van InDesign te loodsen. Ervaren InDesign-gebruikers vinden in het boek praktijktips en functies die onmisbaar voor elke ontwerper zijn, zoals het intelligent plaatsen van afbeeldingen en het werken met live lettertypevoorbeelden.

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Adobe InDesign Classroom in a Book (2020 release) bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u InDesign beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt. Tevens helpt dit boek ervaren InDesign-gebruikers hun expertise te vergroten, best practices te begrijpen en nieuwe functies te leren.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra’s. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

 • downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren;
 • de webversie van dit boek, zodat u het boek ook online kunt lezen en de tekst volledig kunt doorzoeken.

Wat u nodig hebt bij dit boek: Adobe InDesign (2020 release), voor Windows of macOS. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe InDesign-software met zich meebrengen.

“De Classroom in a Book-serie is veruit het beste trainingsmateriaal op de markt. Alles wat u nodig hebt om de software te beheersen zit erin: duidelijke uitleg van iedere les, stap-voor-stapinstructies en de projectbestanden voor de studenten.” - Barbara Binder, Adobe Certified Instructor, Rocky Mountain Training

“Leer slim met de Classroom in a Book-serie! Het is dé bron voor Adobe professionals – gebruikers, docenten en Certified Instructors.” - Christine Abunassar, ThinkB!G.LearnSmart, Apple & Adobe & Microsoft, Authorized Training Center

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Kelly Kordes Anton

  Kelly Kordes Anton schreef en publiceerde tientallen boeken en trainingscursussen over publicatietechnologieën en InDesign waaronder zeven eerdere edities van Adobe InDesign Classroom in a Book. Ze is communicatiemanager voor MillerCoors gevestigd in...
  Kordes Anton K
 • Tina DeJarld

  Tina DeJarld werkte al ver voor InDesign 1.0 in de loopgraven van het ontwerpwerk en is altijd bezig geweest met het overbrengen van ontwerpen op het scherm naar de echte productiewereld. Met de ervaring van zowel hoofd prepress als productieontwerper...
  DeJarld D

Classroom in a Book: Adobe InDesign 2020

AAN DE SLAG
1
DE WERKRUIMTE LEREN KENNEN
2
INDESIGN LEREN KENNEN
3
EEN DOCUMENT OPZETTEN EN MET PAGINA’S WERKEN
4
WERKEN MET OBJECTEN
5
TEKST LATEN DOORLOPEN
6
TEKST BEWERKEN
7
WERKEN MET TYPOGRAFIE
8
WERKEN MET KLEUR
9
WERKEN MET STIJLEN
10
ILLUSTRATIES IMPORTEREN EN AANPASSEN
11
TABELLEN MAKEN
12
WERKEN MET TRANSPARANTIE
13
AFDRUKKEN EN EXPORTEREN
14
ADOBE PDF-BESTANDEN MET FORMULIERVELDEN MAKEN
15
EEN EPUB MET VASTE LAY-OUT MAKEN
INDEX

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Classroom in a Book: Adobe InDesign 2020 hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over InDesign, op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...