Focus op Fotografie: Perfect belichten

Focus op Fotografie: Perfect belichten

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 184 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562157
Verwacht op
26 mei 2021
€ 34,99 € 29,99 (actieprijs t/m 24-5-2021)

Heb jij wel eens een foto die niet goed belicht is? Of weet je niet goed hoe je een foto die niet goed belicht is moet corrigeren? Dan is dit boek ideaal voor jou. Je leert de relatie tussen diafragma, sluitertijd en ISO en hoe je ze helemaal naar je hand kunt zetten om perfect belichte foto’s te krijgen.

Professioneel fotograaf en docent Nando Harmsen vertelt je alles over hoe het licht gemeten kan worden en hoe je de belichting daar het beste op aanpast. Met behulp van veel afbeeldingen en tekeningen laat hij je zien hoe je een belichting kunt beoordelen en manipuleren. Je krijgt de informatie om de belichting precies te krijgen zoals je wilt. Je leert de beste instellingen van je camera, hoe je werkt met de belichtingsdriehoek, hoe je het histogram gebruikt en hoe je in alle lichtsituaties een perfect belichte foto kunt krijgen. Alles wordt in heldere bewoordingen uitgelegd, met behulp van veel adembenemende foto’s, voorbeelden, grafieken en diagrammen. Elk deel wordt afgesloten met een aantal opdrachten om zelf aan de slag te gaan.

Het niveau is voor de beginner, gevorderde beginner en serieuze vrijetijdsfotograaf.

De eerste 100 bestellers van dit boek kunnen deelnemen aan een exclusieve Zoom-presentatie op 4 juni 2021 om 11 uur. 

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Nando Harmsen

    Nando Harmsen fotografeert vanaf zijn tiende en maakte van zijn hobby zijn werk. Hij fotografeerde feesten en partijen huwelijken modeshows en concerten. Een tijd lang was hij een van de huisfotografen van het voormalige jongerencentrum de Effenaar in...
    Harmsen H