The future of food

The future of food

Een nieuw recept voor de voedingssector

Uitvoering
Boek, flexcover, kleur, 274 pagina's
Auteur
ISBN
9789492873071
Gepubliceerd
2021
€ 29,99

Dat er wat moet veranderen aan wat we eten en hoe we dat eten produceren, daarover zijn steeds meer experts het eens. Want de gevolgen van de intensieve veehouderij voor het klimaat en het milieu zijn niet meer te ontkennen. De bio-industrie en dierenwelzijnsorganisaties staan al geruime tijd op gespannen voet met elkaar. En ook de impact van de industriële visserij op onze oceanen wordt steeds duidelijker. Overconsumptie heeft geleid tot een tweede pandemie: obesitas. Deze ontwikkelingen roepen de vraag op: hoe kunnen we onze groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden?

The future of food schetst de uitdagingen voor de landbouw, de voedingsindustrie en de retail van dit veelbesproken thema. Maar ook andere aspecten van de toekomst van ons voedsel komen aan bod: hoe evolueert de eetlust van de consument? En welke rol speelt straks de supermarkt nog? Dit boek neemt je mee op een boeiende tocht, van stadslandbouw naar zeeboerderijen, van kweekvleeslaboratoria naar hyper gepersonaliseerd voedingsadvies op basis van artificiële intelligentie. Heb jij al honger naar morgen?

 • Een gids voor professionals in food.
 • Een volledig overzicht van alle trends op het gebied van voeding.
 • Het vorige boek van Jorg Snoeck, The future of shopping, was Managementboek van het Jaar 2018.
 • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
 • Jorg Snoeck

  Jorg Snoeck

  Jorg Snoeck is oprichter van RetailDetail de leidende b2b-retailcommunity in de Benelux en bezieler van het kenniscentrum RetailHub waar je de toekomst van het winkelen kan beleven....
  Snoeck S