Effectief thuiswerken en online vergaderen, 2e editie

Effectief thuiswerken en online vergaderen, 2e editie

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit, 224 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562256
Verwacht op
23 juni 2022
€ 24,99
niet meer leverbaar

Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, Skype... Het zijn maar enkele van de vele oplossingen die we gebruiken om te werken vanuit huis en in contact te blijven met collega’s, vrienden, familie en geliefden. Elk programma heeft zo zijn eigen functies, eigenaardigheden en interessante mogelijkheden ten aanzien van functionaliteit en beveiliging.

De geactualiseerde tweede editie van dit praktische boek behandelt een groot aantal populaire programma's voor videovergaderen en online samenwerken. Het is geschreven vanuit de praktijk en gelardeerd met tips om thuiswerken nog efficiënter te maken, zodat er meer tijd overblijft voor de leuke kanten van de nieuwe manier van werken. Daarnaast leer je ook aanvullende programma’s en hulpmiddelen voor thuiswerken kennen, en is er veel aandacht voor het belang van een goede werkomgeving alsmede fysieke en mentale gesteldheid.

Wis filter
  • Victor Peters

    Victor Peters

    Victor G.B. Peters is docent-onderzoeker ICT & Creative Technologies aan een hogeschool en geeft lectures en workshops in binnen- en buitenland. Hij heeft een reeks van ruim tachtig boeken over ICT media en internet gepubliceerd en blijft altijd zoeken...
    Peters P

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs over Peters thuiswerken zoom meet teams vind je wellicht interessant:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen over Peters thuiswerken zoom meet teams op ComputerCreatief.nl .

Relevante blogs zoeken...

Voor deze titel zijn helaas geen relevante blogs gevonden