Bundel: Web Development Library - Advanced

Bundel: Web Development Library - Advanced

Node.js, PhoneGap en AngularJS

Uitvoering
Bundel (folio), 776 pagina's
ISBN
7770000000002
Verwacht op
23 februari 2016
€ 74,85
niet meer leverbaar

De drie boeken PhoneGap, AngularJS en Node.JS tezamen nu zeer aantrekkelijk geprijsd! Deze delen van de serie Web Development Library bieden de noodzakelijke verdieping voor het optimaliseren van webpagina’s.

  • Web Development Library: Node.js: In dit boek leert u hoe het platform wordt ingezet voor het maken van websites en -servers. U leert hoe u eigen modules schrijft en werkt met bekende NPM-modules zodat u niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.
  • Web Development Library: PhoneGap: Naast het realiseren van standalone apps kunt u met PhoneGap ook gebruikmaken van de apparaatmogelijkheden zoals de camera, GPS, contactenlijst, delen op sociale media en meer. In dit boek komen al deze functies aan de orde. U eindigt met een eigen app in de store.
  • Web Development Library: AngularJS: In dit boek leert u hoe u AngularJS inzet om dynamische webapplicaties te schrijven. U maakt kennis met data bindings, modules, controllers en andere belangrijke Angular-concepten. Aan het einde leert u bovendien hoe u AngularJS desgewenst laat samenwerken met bestaande jQuery-plug-ins door eigen custom directives te schrijven.

Website: http://www.webdevelopmentlibrary.nl

Wis filter
  • Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in frond-endtools -frameworks en -toepassingen. Via zijn eigen bedrijf verzorgt hij trainingen op deze gebieden voor bedrijven...
    Kassenaar K