Bundel: Web Development Library - Advanced

Bundel: Web Development Library - Advanced

Node.js, PhoneGap en AngularJS

Uitvoering
Bundel (folio), 776 pagina's
ISBN
7770000000002
Gepubliceerd
2016
€ 74,85

De drie boeken PhoneGap, AngularJS en Node.JS tezamen nu zeer aantrekkelijk geprijsd! Deze delen van de serie Web Development Library bieden de noodzakelijke verdieping voor het optimaliseren van webpagina’s.

  • Web Development Library: Node.js: In dit boek leert u hoe het platform wordt ingezet voor het maken van websites en -servers. U leert hoe u eigen modules schrijft en werkt met bekende NPM-modules zodat u niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.
  • Web Development Library: PhoneGap: Naast het realiseren van standalone apps kunt u met PhoneGap ook gebruikmaken van de apparaatmogelijkheden zoals de camera, GPS, contactenlijst, delen op sociale media en meer. In dit boek komen al deze functies aan de orde. U eindigt met een eigen app in de store.
  • Web Development Library: AngularJS: In dit boek leert u hoe u AngularJS inzet om dynamische webapplicaties te schrijven. U maakt kennis met data bindings, modules, controllers en andere belangrijke Angular-concepten. Aan het einde leert u bovendien hoe u AngularJS desgewenst laat samenwerken met bestaande jQuery-plug-ins door eigen custom directives te schrijven.

Website: http://www.webdevelopmentlibrary.nl

Wis filter
  • Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in frond-endtools -frameworks en -toepassingen. Via zijn eigen bedrijf verzorgt hij trainingen op deze gebieden voor bedrijven...
    Kassenaar K