Omgaan met ongewenste intimiteiten (e-book)

Omgaan met ongewenste intimiteiten (e-book)

Privé en op het werk

Uitvoering
E-book, 176 pagina's
Ook beschikbaar
Auteur
ISBN
9789462961425
Verwacht op
02 januari 2023
€ 18,00
nog niet leverbaar

Steeds weer nieuwe onderzoeken laten zien dat (met name) vrouwen veel last hebben van ongewenst, grensoverschrijdend gedrag. Het gaat niet altijd om geweld, maar ook om ongewenste intimiteiten op de werkvloer of intimiderend (seksueel) gedrag in het uitgaansleven of de eigen relatie. Heb jij last van een collega die jou op een ongepaste manier aanraakt? Voel jij je bedreigd als een man geen nee accepteert? Durf jij niet alleen ’s avonds met het openbaar vervoer? Dan is dit boek voor jou!

Geweld met geweld beantwoorden is niet de oplossing. Het is veel slimmer om te weten hoe je afwijkend en potentieel gevaarlijk gedrag herkent en erop kunt anticiperen. Leer van Mark de West, expert op het gebied van (persoons)beveiliging, de kneepjes uit het vak. Zo ontwikkel je een strategie, waarmee je je nooit meer overvallen zult voelen en in onveilige situaties adequater kunt reageren dan met welke cursus zelfverdediging dan ook.

  • Luister naar je intuïtie, herken afwijkend gedrag en leer welke strategische aanpak werkt.
  • Gebaseerd op technieken uit de politie- en beveiligingswereld.
Wis filter
  • Mark de West

    Mark de West

    Mark de West is onderzoeker en security consultant bij Restment. Hij begeleidt organisaties en (vermogende) families met veiligheidsvraagstukken. Bij acute problemen waarbij fraude een cyberattack of fysieke dreiging in het spel is wordt hij als expert...
    West W